FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Een transportbedrijf...
maar ook meer dan dat. Als gevolg van onze professionele aanpak worden wij uw ideale partner en komen wij aan uw behoeften tegemoet met de middelen die daarvoor het best gepast zijn.
Organisatie internationaal vervoer Oost-Europa Ons team is flexibel, dynamisch en werkelijk gericht op oplossingen.
Vooruitgaan en succes delen

Sinds vele jaren vervullen wij de rol van groeimotor voor onze partners die ons hun transporten in Europa toevertrouwen.

Dankzij onze knowhow in het organiseren van internationale transporten bent u verzekerd van uitstekende prestaties op het vlak van mobiliteit en logistiek.

Wegvervoer België, Frankrijk, de Balkan, Polen, Slovakije, Tsjechië...
Zoals u hiernaast met eigen ogen kunt vaststellen, zijn onze vestigingen ideaal gelegen. In de directe omgeving van Brussel en van het netwerk van snelwegen die naar de 4 windstreken in België voeren. Onze chauffeurs steken de Europese grenzen over zonder tijd te verliezen.


Expediteur Europa Oosten, Westen, Noorden, ZuidenOnze onderneming ontwikkelt zich dankzij de successen die we voor onze klanten boeken.
Vanaf het begin hebben we ernaar gestreefd u zekerheid en sereniteit te bieden bij het beheren van uw internationale bevoorrading, uw uitvoer, uw binnenlandse en buitenlandse communicatie en uw verhuizingen. Wij ontwikkelen oplossingen op maat.
Home   |   Onderneming   |   Diensten   |   Referenties   |   Contact   |      |   
cdonetransport.com © 2012